Jumaat, 26 Disember 2008

Bonus Ke-66

Bonus minggu ini adalah sebanyak RM 3.07.

Download Ebook percuma >> EBOOK PERCUMA
Untuk mendaftar, sila klik sini >> DAFTAR SEKARANG!!!

Khamis, 18 Disember 2008

Bonus Ke-65

Bonus minggu ini ialah sebanyak RM 1.72

Download Ebook percuma >> EBOOK PERCUMA
Untuk mendaftar, sila klik sini >> DAFTAR SEKARANG!!!

Khamis, 11 Disember 2008

Bonus Ke-64

Bonus minggu ini adalah sebanyak RM 2.84

Download Ebook percuma >> EBOOK PERCUMA
Untuk mendaftar, sila klik sini >> DAFTAR SEKARANG!!!

Khamis, 4 Disember 2008

Bonus Ke-63

Bonus yang saya dapat pada minggu ini adalah sebanyak RM 2.64.

Download Ebook percuma >> EBOOK PERCUMA
Untuk mendaftar, sila klik sini >> DAFTAR SEKARANG!!!

Khamis, 27 November 2008

Bonus Ke-62

Minggu ni saya mendapat bonus sebanyak RM 0.74.

Download Ebook percuma >> EBOOK PERCUMA
Untuk mendaftar, sila klik sini >> DAFTAR SEKARANG!!!

Khamis, 20 November 2008

Bonus Ke-61

Bonus minggu ni saya dapat sebanyak RM 1.12.

Download Ebook percuma >> EBOOK PERCUMA
Untuk mendaftar, sila klik sini >> DAFTAR SEKARANG!!!

Khamis, 13 November 2008

Bonus Ke-60

Minggu ni MyMode melakukan sedikit penyelenggaraan terhadap server. Jadi sistem kadang-kadang tergendala. Jadi jualan saya dan downline2 berkurang.

Oleh itu, bonus saya pada minggu ini hanya sebanyak RM 0.23.

Walaupun sedikit, saya tetap dapat sesuatu daripada penggunaan henpon saya.
Anda tak nak??!!!

Kalau nak, register sekarang. Klik saja link di bawah.

Download Ebook percuma >> EBOOK PERCUMA
Untuk mendaftar, sila klik sini >> DAFTAR SEKARANG!!!

Khamis, 6 November 2008

Bonus Ke-59

Bonus minggu ini adalah sebanyak RM 2.32

Download Ebook percuma >> EBOOK PERCUMA
Untuk mendaftar, sila klik sini >> DAFTAR SEKARANG!!!

Isnin, 3 November 2008

Bonus Ke-58

Posting saya kali ni terlewat skit sebab hanimun :D...
bonus saya minggu lepas ialah sebanyak RM 2.84

Download Ebook percuma >> EBOOK PERCUMA
Untuk mendaftar, sila klik sini >> DAFTAR SEKARANG!!!

Jumaat, 24 Oktober 2008

Bonus Ke-57

Bonus minggu ini meningkat kepada RM 3.50.

Download Ebook percuma >> EBOOK PERCUMA
Untuk mendaftar, sila klik sini >> DAFTAR SEKARANG!!!

Khamis, 16 Oktober 2008

Bonus Ke-56

Bonus minggu pertama dalam bulan Oktober 2008 ini saya mendapat sebanyak RM 2.05

Download Ebook percuma >> EBOOK PERCUMA
Untuk mendaftar, sila klik sini >> DAFTAR SEKARANG!!!

Khamis, 9 Oktober 2008

Bonus Ke-55

Aisey, prestasi menurun nih..
Minggu ni bonus hanya RM 0.72...
tapi takpa, bonus jugak tu...
orang lain mana leh dapat... :D

sesiapa nak dapat bonus macam saya dapat, sila klik link di bawah untuk register.

Download Ebook percuma >> EBOOK PERCUMA
Untuk mendaftar, sila klik sini >> DAFTAR SEKARANG!!!

Selasa, 7 Oktober 2008

Bonus Ke-54

Bonus minggu ini adalah sebanyak RM 1.34

Download Ebook percuma >> EBOOK PERCUMA
Untuk mendaftar, sila klik sini >> DAFTAR SEKARANG!!!

Khamis, 25 September 2008

Bonus Ke-53

Bonus minggu ini adalah sebanyak RM 3.48

Download Ebook percuma >> EBOOK PERCUMA
Untuk mendaftar, sila klik sini >> DAFTAR SEKARANG!!!

Khamis, 18 September 2008

Bonus Ke-52

Bonus minggu ini iaitu minggu ke-2 bagi bulan September 2008, saya mendapat sebanyak RM 1.61

Download Ebook percuma >> EBOOK PERCUMA
Untuk mendaftar, sila klik sini >> DAFTAR SEKARANG!!!

Khamis, 11 September 2008

Bonus Ke-51

Bonus minggu ni iaitu bonus minggu pertama bagi bulan September 2008, saya hanya mendapat RM 1.83.

Download Ebook percuma >> EBOOK PERCUMA
Untuk mendaftar, sila klik sini >> DAFTAR SEKARANG!!!

Khamis, 4 September 2008

Bonus Ke-50

Bonus minggu ni adalah sebanyak RM 3.77

Download Ebook percuma >> EBOOK PERCUMA
Untuk mendaftar, sila klik sini >> DAFTAR SEKARANG!!!

Khamis, 28 Ogos 2008

Bonus Ke-49

Bonus minggu ini adalah sebnyak RM 3.07

Download Ebook percuma >> EBOOK PERCUMA
Untuk mendaftar, sila klik sini >> DAFTAR SEKARANG!!!

Jumaat, 22 Ogos 2008

Bonus Ke-48

Bonus minggu ini saya dapat semalam adalah sebanyak RM 4.53

Download Ebook percuma >> EBOOK PERCUMA
Untuk mendaftar, sila klik sini >> DAFTAR SEKARANG!!!

Khamis, 14 Ogos 2008

Bonus KE-47

Bonus ni menurun sebanyak RM 2.89.

Download Ebook percuma >> EBOOK PERCUMA
Untuk mendaftar, sila klik sini >> DAFTAR SEKARANG!!!

Khamis, 7 Ogos 2008

Bonus Ke-46

Bonus minggu ini ialah sebanyak RM 5.33

Download Ebook percuma >> EBOOK PERCUMA
Untuk mendaftar, sila klik sini >> DAFTAR SEKARANG!!!

Khamis, 31 Julai 2008

Bonus Ke-45

Bonus minggu ni saya mendapat sebanyak RM 7.89.

Download Ebook percuma >> EBOOK PERCUMA
Untuk mendaftar, sila klik sini >> DAFTAR SEKARANG!!!

Khamis, 24 Julai 2008

Bonus Ke-44

Minggu ni bonus saya islah sebanyak RM 6.04.

Download Ebook percuma >> EBOOK PERCUMA
Untuk mendaftar, sila klik sini >> DAFTAR SEKARANG!!!

Khamis, 17 Julai 2008

Bonus Ke-43

Bonus minggu ni meningkat kepada RM 8.12

Download Ebook percuma >> EBOOK PERCUMA
Untuk mendaftar, sila klik sini >> DAFTAR SEKARANG!!!

Khamis, 10 Julai 2008

Bonus Ke-42

Bonus minggu ni ialah sebanyak RM 5.64

Download Ebook percuma >> EBOOK PERCUMA
Untuk mendaftar, sila klik sini >> DAFTAR SEKARANG!!!

Khamis, 3 Julai 2008

Bonus Ke-41

Bonus minggu ini ialah sebanyak RM 6.53.

Download Ebook percuma >> EBOOK PERCUMA
Untuk mendaftar, sila klik sini >> DAFTAR SEKARANG!!!

Khamis, 26 Jun 2008

Bonus Ke-40

Bonus minggu ni sebanyak RM 5.91.

Download Ebook percuma >> EBOOK PERCUMA
Untuk mendaftar, sila klik sini >> DAFTAR SEKARANG!!!

Khamis, 19 Jun 2008

Bonus Ke-39

Minggu ni bonus saya ialah sebanyak RM 7.16.

Download Ebook percuma >> EBOOK PERCUMA
Untuk mendaftar, sila klik sini >> DAFTAR SEKARANG!!!

Khamis, 12 Jun 2008

Bonus Ke-38

Minggu ni bonus saya meningkat semula. MInggu ni saya mendapat sebanyak RM 5.73.
Download Ebook percuma >> EBOOK PERCUMA
Untuk mendaftar, sila klik sini >> DAFTAR SEKARANG!!!

Khamis, 5 Jun 2008

Bonus Ke-37

Bonus minggu ni sebanyak RM 4.32.

Download Ebook percuma >> EBOOK PERCUMA
Untuk mendaftar, sila klik sini >> DAFTAR SEKARANG!!!

Khamis, 29 Mei 2008

Bonus Ke-36

Bonus minggu ini merosot. Jumlah yang saya dapat untuk minggu ini ialah RM 7.01.

Download Ebook percuma >> EBOOK PERCUMA
Untuk mendaftar, sila klik sini >> DAFTAR SEKARANG!!!

Jumaat, 23 Mei 2008

Bonus Ke-35

Bonus minggu ni saya dapat RM 9.80. :D

Download Ebook percuma >> EBOOK PERCUMA
Untuk mendaftar, sila klik sini >> DAFTAR SEKARANG!!!

Khamis, 15 Mei 2008

Bonus Ke-34

Bonus minggu ni ialah bonus minggu pertama dalam bulan 5 2008. Bonus yang saya dapat ialah sebanyak RM 15.95.

Download Ebook percuma >> EBOOK PERCUMA
Untuk mendaftar, sila klik sini >> DAFTAR SEKARANG!!!

Khamis, 8 Mei 2008

Bonus Ke-33

Bonus ke 33 ini ialah sebanyak RM 11.87.

Download Ebook percuma >> EBOOK PERCUMA
Untuk mendaftar, sila klik sini >> DAFTAR SEKARANG!!!

Jumaat, 2 Mei 2008

Bonus Ke-32

Bonus minggu ini iaitu bonus minggu ke-3 dalam bulan April 2008, saya mendapat sebanyak RM 11.43.

Download Ebook percuma >> EBOOK PERCUMA
Untuk mendaftar, sila klik sini >> DAFTAR SEKARANG!!!

Khamis, 24 April 2008

Bonus Ke-31

Bonus minggu ni sebanyak RM 11.82. Bonus minggu ni ialah bonus minggu ke-2 dalam bulan April 2008.

Download Ebook percuma >> EBOOK PERCUMA
Untuk mendaftar, sila klik sini >> DAFTAR SEKARANG!!!

Khamis, 17 April 2008

Bonus Ke-30

Bonus minggu ni saya dapat sebanyak RM 10.89. Bonus minggu ni ialah untuk P1/April 2008.

Download Ebook percuma >> EBOOK PERCUMA
Untuk mendaftar, sila klik sini >> DAFTAR SEKARANG!!!

Khamis, 10 April 2008

Bonus Ke-29

Bonus minggu ni saya dapat sebanyak RM13.61. Kalau nak diikutkan, keuntungan hasil jualan saya sahaja cuma RM 2++ sahaja... yang selebihnya tu datang daripada overriding drpd downline... :D

Anda tak minat nak join ka??
kalau berminat, daftar sekarang. Klik mana2 link dalam blog ni yang bertulis DAFTAR SEKARANG tu. :D

Download Ebook percuma >> EBOOK PERCUMA
Untuk mendaftar, sila klik sini >> DAFTAR SEKARANG!!!

Khamis, 3 April 2008

Bonus Ke-28

Minggu ni rekod bonus tertinggi...

Setelah naik pangkat JCM ni... macam2 jenis bonus dapat... :D
menjadikan bonus keseluruhan untuk minggu ni sebanyak RM 63.63..

Download Ebook percuma >> EBOOK PERCUMA
Untuk mendaftar, sila klik sini >> DAFTAR SEKARANG!!!

Isnin, 31 Mac 2008

Naik Pangkat

Pada 30-Mac-2008, ada sorang downline level 2 saya yang naik pangkat CM (8 org downline) dalam tempoh seminggu dan menjadikan pangkat saya naik lagi daripada CM kepada JuniorCM (JCM).. :D

Download Ebook percuma >> EBOOK PERCUMA
Untuk mendaftar, sila klik sini >> DAFTAR SEKARANG!!!

Khamis, 27 Mac 2008

Bonus Ke-27

Bonus yg saya dapat untuk hari ini ialah sebanyak RM 14.59. :D

Download Ebook percuma >> EBOOK PERCUMA
Untuk mendaftar, sila klik sini >> DAFTAR SEKARANG!!!

Jumaat, 21 Mac 2008

Bonus Ke-26

Bonus ke-2 dlm bulan 3/2008 ini, saya mendapat sebanyak RM 14.92.

Download Ebook percuma >> EBOOK PERCUMA
Untuk mendaftar, sila klik sini >> DAFTAR SEKARANG!!!

Khamis, 13 Mac 2008

Bonus Ke-25

Minggu ni bonus meningkat kepada RM 15.06.

Download Ebook percuma >> EBOOK PERCUMA
Untuk mendaftar, sila klik sini >> DAFTAR SEKARANG!!!

Khamis, 6 Mac 2008

Bonus Ke-24

Bonus minggu ni sebanyak RM4.22.

Download Ebook percuma >> EBOOK PERCUMA
Untuk mendaftar, sila klik sini >> DAFTAR SEKARANG!!!

Khamis, 28 Februari 2008

Bonus Ke-23

Bonus minggu ini ialah sebanyak RM 12.52. Meningkat dari minggu lepas.

Download Ebook percuma >> EBOOK PERCUMA
Untuk mendaftar, sila klik sini >> DAFTAR SEKARANG!!!

Khamis, 21 Februari 2008

Bonus Ke-22

Bonus ni menurun la pulak... minggu lepas sibuk skit... xsempat nak menjual... bonus minggu ni RM 1.46 sahaja.

Download Ebook percuma >> EBOOK PERCUMA
Untuk mendaftar, sila klik sini >> DAFTAR SEKARANG!!!

Rabu, 20 Februari 2008

Downline Ke-9

Harini saya dapat downline yang ke-9. Saya jadikan dia downline level 2 saya...

Download Ebook percuma >> EBOOK PERCUMA
Untuk mendaftar, sila klik sini >> DAFTAR SEKARANG!!!

Khamis, 14 Februari 2008

Bonus Ke-21

Bonus ke 21 ni ialah bonus pertama dalam bulan Februari 2008. Bonus minggu ini ialah sebanyak RM 13.17.

Download Ebook percuma >> EBOOK PERCUMA
Untuk mendaftar, sila klik sini >> DAFTAR SEKARANG!!!

Isnin, 11 Februari 2008

Bonus Ke-20

Memandangkan cuti raya cina 4 hari, jadi lambat la sikit saya update bonus ke 20 nih.

bonus ke-20 ni saya dapat pada 7 Feb 2008 tapi hari ni baru sempat post dalam blog...

bonus yg saya dapat ialah sebanya RM 22.42.

pada 7 Feb ni jugak, saya berjaya membuat rekod jualan terbanyak dalam masa satu hari.. iaitu sebanyak RM300.

Download Ebook percuma >> EBOOK PERCUMA
Untuk mendaftar, sila klik sini >> DAFTAR SEKARANG!!!

Khamis, 31 Januari 2008

Bonus Ke-19

Bonus ke-19 kali ini, saya mendapat sebanyak RM 20.87.


Download Ebook percuma >> EBOOK PERCUMA
Untuk mendaftar, sila klik sini >> DAFTAR SEKARANG!!!

Rabu, 30 Januari 2008

Downline Ke-8

Hari ini, saya telah berjaya mendaftarkan downline ke-8 saya menjadikan pangkat saya CM. :D

Download Ebook percuma >> EBOOK PERCUMA
Untuk mendaftar, sila klik sini >> DAFTAR SEKARANG!!!

Khamis, 24 Januari 2008

Bonus Ke-18

Bonus minggu ini sebanyak RM 3.91.


Untuk mendaftar, sila klik sini >> DAFTAR SEKARANG!!!

Isnin, 21 Januari 2008

Downline baru

Harini 21 jan 2008, saya dapat lg sorang direct downline baru. :D


Untuk mendaftar, sila klik sini >> DAFTAR SEKARANG!!!

Khamis, 17 Januari 2008

Bonus Ke-17

Bonus ke 17 iaitu yang juga bonus pertama dalam bulan Januari 2008, saya telah mendapat bonus sebanyak RM 11.45.


Untuk mendaftar, sila klik sini >> DAFTAR SEKARANG!!!

Khamis, 10 Januari 2008

Bonus Ke-16

Bonus minggu ni sebanyak RM 24.07. Rekod baru bonus mingguan.

Download Ebook percuma >> EBOOK PERCUMA
Untuk mendaftar, sila klik sini >> DAFTAR SEKARANG!!!

Rabu, 9 Januari 2008

Downline Lagi

Hari ni dapat lagi sorang downline. Hari pangkat naik jadi MP. :D

Untuk mendaftar, sila klik sini >> DAFTAR SEKARANG!!!

Isnin, 7 Januari 2008

Downline

Saya dapat lagi 2 orang downline. Sorang pada 04-Jan-2008 dan sorang lagi pada 06-Jan-2008. :D

Untuk mendaftar, sila klik sini >> DAFTAR SEKARANG!!!

Khamis, 3 Januari 2008

Bonus Ke-15

Bonus minggu ini adalah sebanyak RM 11.10. Asyik turun naik. Takpa, janji untung. :D

Download Ebook percuma >> EBOOK PERCUMA
Untuk mendaftar, sila klik sini >> DAFTAR SEKARANG!!!